A fenyvesek zöldje, panziónk kertje ésétterme tökéletes helyként szolgál életed egyik legfontosabb eseményének megünneplésére. A festői szépségű fenyvesekkel körülvett Anna Panzió, amely 150 vendég befogadására is képes, tökéletes választás azoknak a pároknak, akik a természetes szépség és a meghittség mellett döntenek esküvőjük napján. Minden igényt kielégítő szolgáltatásainkkal és a bennünket körülvevő különleges környezettel varázslatos keretet biztosítunk az eseményhez.

Étel- és italválasztékunkban törekedtünk a hagyományos, erdélyi ízek megőrzésére. Felszolgált ételeink házias ízvilággal, friss alapanyagokból készülnek, míg italválasztékunkban gondosan válogatott borok és legendás szíverősítő pálinkáik foglalnak előkelő helyet.

Esküvők

Kerti esketés

Mondjátok ki a boldogító igent és ünnepeljetek emlékezetes módon a természet romantikájában! Panziónk gyönyörű kertje tökéletes helyszínül szolgál a szabadtéri esküvői szertartásokhoz, biztosítva a romantikus és intím atmoszférát, amire mindig is vágytatok.

Dekoráció

Igény szerint rendezvénytechnikai szolgáltatásokkal és dekorációkkal is segítségedre lehetünk, hogy az ünneplés igazán feledhetetlen legyen. Nálunk a dekoráció nemcsak egy részlet, hanem az ünneplés szerves eleme. Személyre szabott dekorációs szolgáltatásainkkal minden részletet a ti elképzeléseitekhez igazítunk. Legyen szó elegáns asztaldíszekről, fényfüzérekről vagy egyedi tematikus dekorációról, mi gondoskodunk róla, hogy a környezet tökéletesen tükrözze a nap varázsát.

Konyha

Étel- és italkínálatunk egy igazi gasztronómiai utazásra hív benneteket, ahol a hagyományos erdélyi ízek és a házias főzési stílus találkozik a modern gasztronómiai elvárásokkal. Büszkék vagyunk arra, hogy étlapunkban kiemelt helyet kapnak az erdélyi konyha klasszikusai, amelyeket a régió gazdag gasztronómiai hagyományai inspirálnak. Ételeinket mindig friss, helyben beszerzett alapanyagokból készítjük, hogy a legfinomabb és legautentikusabb ízélményt nyújtsuk vendégeinknek. A gondosan válogatott borok és legendás pálinkák széles skálája pedig biztosítja, hogy minden étkezés tökéletesen kiegészüljön.

Ital

Koktélbárunkban profi kezek gondoskodnak arról, hogy az izgalmas koktélok igazán varázslatossá tegyék az eseményt. Egyedülálló italválasztékunkban gondosan válogatott boraink és legendás szíverősítő pálinkáink foglalnak előkelő helyet, melyek ideális kísérői lesznek a köszöntő beszédeknek és az ünnepi fogásoknak.