Szerezz életre szóló élményeket nyári programkínálatunkkal is!

Panziónk a csoportos, csapatépítő programokra van specializálódva, ahol közelebb kerülhetsz társaidhoz és a természethez. Szervezett túráinkon gyalog vagy négy keréken barangolhatod be Székelyföld látványosságait. 

Nyáron

Off-road

Fedezd fel a Görgényi-havasok vidékét négy keréken! Off-road túráinkra mi biztosítjuk a megfelelő járművet, neked csak annyi a dolgod, hogy gyönyörködj a természet szépségében.

Szekerezés élő zenés mulatsággal

Bár a szekérrel való közlekedés mára már nem annyira divatos, mégis nagy élmény lehet, főleg hogyha élő zenés mulatsággal kötik össze! Utazzunk vissza az időbe, és éljük át őseink szokásait!

Ezeréves Határ meglátogatása

A gyimesi táj nemcsak szépségéről, de látnivalóiról is híres! Mindamellett, hogy Gyimes tájaiban gyönyörködhetsz, megtekintheted az Osztrák-Magyar Monarchia egykori határköveit vagy az egykori Rákóczi-vár romjait. 

Medveles

A medve nem játék, ezt tudjuk mi is. Éppen ezért biztosítjuk számodra, hogy megfigyelhesd a Hargita-hegység legnagyobb állatait, a barna medvéket természetes élőhelyükön, biztonságos környezetből.

Túra a Madarasi Hargitára

Látogass el a székelyek szent hegyére és síparadicsomába, a Madarasi Hargitára. A fenyvesek között, a természet csendjében érhetsz fel a tetőre, ahol igény szerint kopjafaállításra is lehetőséged nyílik.

Gyalogtúra a Kis-Cohárd sziklájára

Patakok csobogása, az erdők hűvöse és madárcsicsergés kísér gyalogtúránkon végig. Lehetőség szerint ki lehet próbálni a sziklafalon kiépített „rövidítőt”, azaz a via ferratat. A tetőre érve gyönyörködhetsz a panorámás kilátásban, és még a híres Gyilkos-tavat is megcsodálhatod a messziségből!

Sóvidék településeinek meglátogatása

Látogasd meg az erdélyi sóbányászat központját, Sóvidéket, ahol felfedezheted a parajdi sóbánya rejtelmeit, megismerheted az erdélyi fazekasság leghíresebb faluját, és megtudhatod, hogy honnan is kapta nevét a szovátai Medve-tó.

Gyergyó környékének felfedezése

Fedezd fel Gyergyó környékének legszebb látnivalóit. Látogass el Székelyföld egyik legszebb és legnevezetesebb tavához, a Gyilkos-tóhoz, és ismerd meg a hozzá fűződő legendákat, barangold be Európa egyik természeti ritkaságát, a Békás-szorost, vagy ismerd meg Gyergyószentmiklós látnivalóit.

Wellness

Egy hosszú nyári nap után ellazulhatsz székely wellnessünkben. Izzadhatsz szaunánkban vagy székely jakuzzinkban, majd lehűtheted magad hidegvizes csobbanónkban. Hogy pihenésed biztos legyen, pálinkát is ajánlunk mellé.

Buggy túrák

Tudtok szuperebb programot egy adrenalinnal teli, kiadós buggy-túránál?  Gyertek és próbáljátok ki ezeket a hangulatos terepjárókat, és töltődjetek fel kalanddal és természettel!