150 férőhelyes éttermünk ideális helyszín esküvők, csapatépítők és családi ünnepségek lebonyolítására is. A fenyvesek sűrűje, a természet szépsége és panziónk étterme tökéletes helyként szolgál életed fontos pillanatainak megünneplésére. Igény szerint rendezvénytechnikai szolgáltatásokkal és dekorációkkal is segítségedre lehetünk, hogy az ünneplés igazán feledhetetlen legyen.

Étel- és italválasztékunkban törekedtünk a hagyományos, erdélyi ízek megőrzésére. Felszolgált ételeink házias ízvilággal, friss alapanyagokból készülnek, míg italválasztékunkban gondosan válogatott borok és legendás szíverősítő pálinkáik foglalnak előkelő helyet.

Rendezvények

Esküvő

Mondjátok ki a boldogító igent és ünnepeljetek emlékezetes módon a természet romantikájában! A fenyvesek zöldje, panziónk kertje és étterme tökéletes helyszínként szolgál a Nagy Nap megszervezésére. Szolgáltatásainkkal segítünk, hogy kiélvezhessétek a nagy nap minden pillanatát. 

Kisebb rendezvények

Az élet úgy szép, ha zajlik, és ha mindez szeretteink körében zajlik. Éppen ezért kínálunk tökéletes, idilli helyszínt mindenféle ünnepségre, legyen szó keresztelőről, ballagásról vagy családi összejövetelről.

Csapatépítők

Egy jó csapatépítő sokban segít a kollégák közti kapcsolat javításában és még a munkavégzés is hatékonyabban megy tőle! Válassz csapatépítő programjaink színes kínálatából, hogy munkaközösséged még jobban összekovácsolódjon!