Panziónk és szobáink berendezésekor is arra törekedtünk, hogy egy családias hangulatú helyet alakítsunk ki, ahol vendégeink az otthon kényelmét idéző térben pihenhetik ki a mindennapok fáradalmait. Szálláshelyünk saját fürdőszobával, elektronikai berendezéssel és minibárral felszerelt, hogy a pihenés még kényelmesebb legyen.
Szobáink összesen 49 személy elszállásolására alkalmasak. Igény szerint pótágyakat tudunk biztosítani.

Szállás

Családias hangulatú,

tágas szobáinkban pihenhet a család apraja-nagyja! A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással vannak felszerelve. Zöld szobáink kényelméből a gyergyói fenyvesek sűrűjében érezheted magad a nap minden pillanatában!

A napfénytől meleg

sárga szobáink gyönyörű kilátással rendelkeznek a fenyvesek felé. Kényelmes farnciaággyal, saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással és minibárral felszerelt szobáinkban garantált a pihenés! Sárga szobáinkban az örökös napfényben fürödhetsz!

Kényelmes és tágas,

napsütötte szobáinkban mindig felfrissülve ébredsz! A szobák saját fürdőszobával, TV-vel, vezeték nélküli internet csatlakozással és minibárral is fel vannak szerelve,nem mellesleg gyönyörű kilátással rendelkezik. Narancssárga szobáinkban minden perced a Nap birodalmában töltheted.

Szobabeosztások

SzobaszámEgyszemélyes ágy (db)Francia ágy (db)Pótágy (db) gyermekFérőhelyek
111 3
221 4
311 3
411 3
5 11 (2 fős)4
621 4
711 3
821 4
9311 (2 fős)7
1021 4
114 2 (1 fős)6
1221 4
ÖSSZESEN :49 fő