Fedezd fel Erdély szépségeit télen is!

Aktív programkínálatunkkal bebarangolhatod Gyergyó tájait, és estére, miután fáradtan és kimerülten visszatérsz a túráról, székely wellnessünkben felmelegítheted tested. Hogy lelked is felmelegedjen, ajánljuk mellé szíverősítő pálinkáinkat!

Télen

Hószánozás

A gyergyói hegyek kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyvese, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétségkívül rabul ejtik az arra járókat. Hódítsd meg a közeli hegyek csúcsát hószánokkal, majd melegítsd fel magad forralt borral és falatozz parasztos hidegtálunkból.

Lovas szánozás

A lovak csengőinek hangja és a szán suhanása lesz társad a gyergyói havas táj felfedezése közben. Egy kis meleg tea vagy forralt bor útközben fel is melegítheti hideg csípte tested.

Off-road szánkózás

Dobd fel a hagyományos szánkózás élményét és próbáld ki egy extrémebb formában! Off-road járműveink után csatolt szánkókkal egy újabb formájában próbálhatod ki gyermekkorod kedvenc téli időtöltését.

Élő disznóvágás

A disznóvágás hagyománya nagy népszerűségnek örvend Székelyföldön, amelyben most neked is élőben részed lehet. Élő zenés és táncos mulatsággal fokozzuk a disznótoros vacsora hangulatát.