Barangold be a Keleti-Kárpátok vidékét gyalog vagy négy keréken.s!

Szervezett túráinkon megcsodálhatod a fenyvesek sűrűjét, a hegyek szépségét. 

Túrák

Off-road

Fedezd fel a Görgényi-havasok vidékét négy keréken! Off-road túráinkra mi biztosítjuk a megfelelő járművet, neked csak annyi a dolgod, hogy gyönyörködj a természet szépségében.

Ezeréves Határ meglátogatása

A gyimesi táj nemcsak szépségéről, de látnivalóiról is híres! Mindamellett, hogy Gyimes tájaiban gyönyörködhetsz, megtekintheted az Osztrák-Magyar Monarchia egykori határköveit vagy az egykori Rákóczi-vár romjait. 

Túra a Madarasi Hargitára

Látogass el a székelyek szent hegyére és síparadicsomába, a Madarasi Hargitára. A fenyvesek között, a természet csendjében érhetsz fel a tetőre, ahol igény szerint kopjafaállításra is lehetőséged nyílik.

Gyalogtúra a Kis-Cohárd sziklájára

Patakok csobogása, az erdők hűvöse és madárcsicsergés kísér gyalogtúránkon végig. Lehetőség szerint ki lehet próbálni a sziklafalon kiépített „rövidítőt”, azaz a via ferratat. A tetőre érve gyönyörködhetsz a panorámás kilátásban, és még a híres Gyilkos-tavat is megcsodálhatod a messziségből!

Hószánozás

A gyergyói hegyek kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyvese, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétségkívül rabul ejtik az arra járókat. Hódítsd meg a közeli hegyek csúcsát hószánokkal, majd melegítsd fel magad forralt borral és falatozz parasztos hidegtálunkból.

Lovas szánozás

A lovak csengőinek hangja és a szán suhanása lesz társad a gyergyói havas táj felfedezése közben. Egy kis meleg tea vagy forralt bor útközben fel is melegítheti hideg csípte tested.

Off-road szánkózás

Dobd fel a hagyományos szánkózás élményét és próbáld ki egy extrémebb formában! Off-road járműveink után csatolt szánkókkal egy újabb formájában próbálhatod ki gyermekkorod kedvenc téli időtöltését.